WinDirect a Logisztikai Évkönyv 2015-ben!

CommitKft

A Magyar Logisztikai Egyesület az elmúlt évek hagyományainak megfelelően ebben az évben is, immár 20. alkalommal kiadja a hazai tudományos és gyakorlati eredményeket bemutató Logisztikai Évkönyvét.

A Logisztikai Évkönyv 2015 című kiadvány előkészítése elindult, gyakorló szakembereknek és tudományos kutatók mutatják be benne a logisztika területén elért tudományos eredményeiket, gyakorlati megvalósításaikat kívánják bemutatni.

A Logisztikai Évkönyv 2015-ben való megjelenésre a Commit Kft. is felkérést kapott, amit örömmel vállaltunk, így várhatóan a WinDirect rendszer logisztikai területen való megoldásairól is olvasni lehet majd a 2014 év végén megjelenésre kerülő kiadványban.

A WinDirect-tel kapcsolatos anyag egyelőre a „Logisztikai funkciók és lehetőségek egy nyílt vállalatirányítási rendszerben” munkacímen fut.

A WinDirect-ről egyébként több tudományos munkában is lehet olvasni, például a Hetyei József szerkesztésében megjelent ERP rendszerek Magyarországon a 21. században című könyv 1. és 2. kiadásában egyaránt.
A WinDirect a magyar Wikipedia-n is megtalálható, ugyanis kiállta a Wikipedia „nevezetesség” alapelvét!