Kérjen bemutatót a rendszerünkről!

A WinDirect vállalatirányítási (ERP) rendszer egy rendkívül széles lehetőségekkel bíró, rugalmas, fejleszthető rendszer - ami ráadásul ár/érték arányban a legismertebb rendszerekkel is versenyképes a hazai piacon.

Azonban minden cég más, mindenhol mások az igények, a munkatársak vezetők elvárásai, a folyamatok, a kritikusan fontos pontok. Ezért rendkívül fontos a felelős kiválasztáshoz részletesebben megismerkedni a rendszer lehetőségeivel, tudásával, testreszabhatóságával.

Ehhez a legkézenfekvőbb lehetőség egy bemutató, amely során az Önök munkatársai választ tudnak kapni a legfontosabb kérdéseikre, valamint mi is fel tudjuk tenni azokat a kérdéseinket, amelyek az árazáshoz, a bevezetés feladatainak tisztán látásához szükségesek.
A rendszerbemutató lehetőségét díjmentesen biztosítjuk!

"A korábbi rendszer leváltása után a WinDirect-tel a folyamataink leegyszerűsödtek, a vezetői információk naprakészen állnak rendelkezésre a pénzügy, a készletgazdálkodás, és a partnerkapcsolatok vonatkozásában is."

Harasztos Frigyes, vezérigazgató

Flaxcom Holding Zrt.

"Amikor új gyárat nyitottunk, annak menedzselését is a WinDirect rendszerre bíztuk, mivel elégedettek voltunk az addigi működésével."

Simó Endréné, gazdasági igazgató

Nagév cégcsoport

"Döntésünket az vezérelte, hogy valamennyi rendszer közül a WinDirect mutatkozott képesnek arra, hogy az alaprendszer beállításait igényeink szerint módosítsa, és az ajánlattevő cégek közül a Commit Kft. mutatott leginkább készséget arra, hogy komolyan foglalkozzon a tevékenységünkből adódó speciális igényekkel."

Baranyai Zsuzsanna, ügyvezető igazgató

Inter-Crown Europe Zrt.
Harasztos Frigyes, vezérigazgató
Simó Endréné, gazdasági igazgató
Baranyai Zsuzsanna, ügyvezető igazgató

Kérjük, töltse ki az adatokat és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot!