Ügyfél vélemények, referencia levelek

Rólunk mondták

Helyettünk beszéljenek inkább az ügyfeleink, az ő életüket hogyan segítette a WinDirect rendszer alkalmazása.

Csúsztassa oldalra a további véleményekért!

Folyamataink leegyszerűsödtek, az információk naprakészek

"A korábbi rendszer leváltása után a WinDirect-tel a folyamataink leegyszerűsödtek, a vezetői információk naprakészen állnak rendelkezésre a pénzügy, a készletgazdálkodás, és a partnerkapcsolatok vonatkozásában is."

Flaxcom
Harasztos Frigyes, vezérigazgató
Flaxcom Holding Zrt.
Szinte... 🙂

"A WinDirect rendszerrel nagyon meg vagyunk elégedve. Sőt, szinte szeretjük! :)"

Notebooksarok
Mészáros Tibor, ügyvezető igazgató
Notebooksarok Kft.
Jól kidolgozott megoldások, cégcsoportos működés

"Döntésünket az vezérelte, hogy valamennyi rendszer közül a WinDirect mutatkozott képesnek arra, hogy az alaprendszer beállításait igényeink szerint módosítsa, és az ajánlattevő cégek közül a Commit Kft. mutatott leginkább készséget arra, hogy komolyan foglalkozzon a tevékenységünkből adódó speciális igényekkel."

Nagév
Simó Endréné, gazdasági igazgató
Nagév cégcsoport
Pedig igencsak próbálkoznak... 🙂

"Szerencsére olyan rugalmas rendszert választottunk, amely technológiája engedi, hogy ezeket a sajátos kéréseket igényes módon megvalósítsák nekünk. Nem tudunk megoldhatatlan feladatot adni a Commitnak, pedig sokszor próbálkozunk :)"

Galaktika
Kristóf Péter, ügyvezető igazgató
Galaktika Kft.
Fő a testreszabhatóság

"Döntésünket az vezérelte, hogy valamennyi rendszer közül a WinDirect mutatkozott képesnek arra, hogy az alaprendszer beállításait igényeink szerint módosítsa, és az ajánlattevő cégek közül a Commit Kft. mutatott leginkább készséget arra, hogy komolyan foglalkozzon a tevékenységünkből adódó speciális igényekkel."

Intercrown
Baranyai Zsuzsanna, ügyvezető igazgató
Inter-Crown Europe Zrt.
Kedvező ár/érték arány, rugalmasság, nyílt fejleszthetőség

"A WinDirectet elsősorban a kedvező ár-értékarány miatt, valamint a rugalmassága miatt választottuk. A rendszernek az üzleti szabályokat megvalósító mechanizmusa nyílt forráskódú, melyet mi ki is használunk. Pl.: Különböző védelmek beiktatása a bizonylatok helyes kitöltéséhez, saját formanyomtatványok előállítása, egyedi lekérdezések, listák kimutatások készítése, stb."

Diatron
Vargha András, gazdasági igazgató
Diatron MI Zrt.
Megbízhatóság, korrektség

"A Commit Kft.-ben egy megbizható, stabil és korrekt partnert ismertünk meg, ajánljuk a munkájukat, vállalatirányítási rendszerüket másoknak is."

Qualchem
Balogh Barna, vezérigazgató
Qualchem Zrt.
Gyors, könnyen kezelhető, megfejthető

"Maximálisan elégedettek vagyunk a WinDirect-tel, gyorsan és könnyen kezelhető, ami nekünk kifejezetten fontos a sűrű és sok tételes számlázásnál. Az is nagyon tetszett, hogy sokminden magunktól is megfejthető, kitalálható volt a rendszerben."

Dr. Németh Béla, ügyvezető igazgató
Binéta Vágó- és Csiszolókorong Bt.
Átláthatóbb vállalat, lekövethető folyamatok

"A WinDirect bevezetése óta sokkal átláthatóbb a vállalat szervezeti felépítése. A vállalat üzleti folyamatai teljes mértékben lekövethetők a megrendelés beérkezésétől kezdve – azon keresztül, hogy ki állította ki adott bizonylatot, milyen eszközök, anyagok hagyták el a raktárat – egészen számla kiegyenlítéséig."

Szűcs József, ügyvezető
Tarna Invest Kft.
Raktározás, vevői kiszolgálás és döntés-előkészítés felgyorsulása

"A raktári készlet kezelése, a vezetői döntés-előkészítés lényegesen felgyorsult, és a kezdeti gyerekbetegségek leküzdése után a számunkra oly lényeges bolti kiszolgálás is elérte a kívánt sebességet. Érezzük, hogy még mindig nem használjuk ki teljesen a rendszerben rejlő lehetőségeket, de folyamatosan fejlesztjük tudásunkat és egyre inkább támaszkodunk a WinDirect háttértámogatására."

Matkó Csaba, üzletfejlesztési igazgató
Modern Alarm Kft.
Versenyképesség, házon belüli mobil fejlesztések

"A Commit Kft. büszke lehet a programra, mert a multinacionális ERP-k sem tudtak olyan érvet felhozni, amivel le tudták volna cserélni a WinDirect-et. Mi házon belül hozzáfejlesztettünk egy mobil adatgyűjtős megoldást, azzal ellenőrizzük a teljes kiszállítást és gyártást, ami hihetetlen pontos és reklamációmentes. Jelenleg olyan lekérdezéseken dolgozunk, hogy a tulajdonos automatikusan kapjon adatokat az iPhone-jára, amit ott elemezni is tud."

Kis Zsolt, IT vezető
Gilan Trading Kft.
Fejleszthetőség, vezetői információk, kontrolling

"A WinDirect-ben rendkívül fontos számunkra annak fejleszthetősége, hiszen mindig adódnak olyan újabb igényeink, amelyeket szeretnénk viszontlátni a rendszerben. Különösen a vezetői információkat és a kontrolling lehetőségeket használjuk ki egyre jobban."

Márton Levente, termelési vezető
Nógrádi Vegyipari Zrt.
Szakmai összhang, egységesített megoldások

"Főleg az informatikai csapat találta meg egymással nagyon jól a közös hangot - sikerült megoldani, amit más rendszerrel nem tudtunk elérni, hogy közös adattörzsek, változtatások egyben kezelhetők legyenek, ne ügyfelenként, külön-külön kelljen elvégezni."

Wágner Vilmos, ügyvezető
Bilance Adótanácsadó és Könyvelő Kft.
Követhetőség, rendelkezésre állás

"A legnagyobb segítséget nekünk a széleskörű visszakereshetőségben, követhetőségben, adatrögzítési lehetőségekben jelenti, és értékeljük, hogy kérdés, kérés esetén mindig lehet számítani a Commit-ra."

Farkas Zsófia, projektvezető
Farkas Szerelvénygyártó Kft.
Közmű modul, bonyolult feltételrendszerekkel történő tömeges számlázásra

"Távhőszolgáltató cégként havonta tömegesen számláztunk, egy nap alatt akár 2000 számlát is, nem beszélve ezek könyveléséről. A WinDirect közmű modulja segítségével ez a nagyon bonyolult feltételrendszerekkel működő tömeges számlázás egyszerű rutinfeladattá változott, könyvelési téren ugyancsak támaszkodhatunk a WinDirect-re."

Csipak Ferencné, gazdasági vezető
Tatai Távhőszolgáltató Kft.
Köszönet az együttműködésért, hozzáállásért

"Cégünk külföldi felvásárlása miatt kénytelenek voltunk a megadott ERP rendszert bevezetni a WinDirect helyett. A WinDirect-tel elégedettek voltunk, jól kiszolgálta a cég üzleti folyamatait. Köszönjük a WinDirect és a Commit Kft. együttműködését, különösen kollégáik nagyszerű szakmai és emberi hozzáállását."

Kajtár Dezső, gazdasági vezető
Szórádi Kft.
Nagy tudású rendszer, korrekt együttműködés

"Vállalatunkat külföldi tulajdonú cég vásárolta fel, akik hozták magukkal a saját ERP rendszerüket a WinDirect helyett. A WinDirect egy nagy tudású rendszer, olyannyira, hogy mi még nem is tudtuk kihasználni az összes benne rejlő lehetőséget. Köszönjük a kezdetektől fogva korrekt együttműködéseteket és támogatásotokat."

Suda László, tulajdonos
Stefa-Pack Kft.
Jófejek, segítőkészek és minden hülyeséget megvalósítanak 🙂

"A Pollák szoftverstúdió összeállt egy magyar vállalat irányítási rendszereket fejlesztő céggel a Commit-tal így nekik is van egy külön integrált rendszerük nyomdák számára egy ún. WinDirect alapú rendszerbe ágyazva. Nekem ez tetszett a legjobban, jófejek segítőkészek és szinte minden hülyeséget meg lehet valósítani a programban amit éppen kitalálsz."

ismeretlen kommentelő
a magyarnyomdasz.hu fórumán
Az egy KEGYETLEN jó... 🙂

"A WinDirect-et használjátok? Mázlisták, az egy k* jó rendszer!"

ismeretlen látogató
a Construma Expo-n

Dicsőségfal

Olvassa el referencia leveleinket!

Ügyfeleink az alábbi referencia leveleket bocsátották ki, véleményezve a WinDirect vállalatirányítási rendszer működését és a Commit Kft. munkatársainak munkáját.

Teljes a képekre a teljes méretért!