Varga Manufactory ERP referencia

WinDirect ERP referencia

Varga Manufactory Kft.

Referencia levél

A Varga Manufactory Kft. (cím: 8448 Ajka, Fő út 122/B Adószám: 24259112-2-42) a Commit Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft. (cím: 2030 Érd, Balatoni út 53., Adószám: 12218039-2-13) kérésére az alábbi referencia levelet állítja ki.

A WinDirect 3.0 ERP szoftverrendszert cégünk a vállalati folyamatainak és döntéshozásának áttekinthetősége érdekében vezette be. A vállalatirányítási rendszer használatával folyamataink szervezettebbek lettek, munkatársaink számára sokkal egyszerűbbé vált az adatok visszakeresése, szűrése. Készletezésünk, beszerzési igényeink pontosabbak lettek, a CRM ügyfélkapcsolatok területén is sokat léptünk előre. Gyártásunkat hatékonyabban tudjuk szervezni a WinDirect rendszer segítségével. A rendszerből származó információk, kimutatások hasznos segítséget jelentenek a döntéshozásban.

A Commit Kft. a szerződésben vállalt szolgáltatásait rendben elvégezte, tanácsadóik segítségére, támogatására mindig számíthattunk a bevezetés alatt és az után is. Ügyfélközpontú hozzáállásukat más cégek számára is ajánljuk.

A support szolgáltatás 2023-tól kezdve folyamatos.


Ajka, 2023. január 13.