Tateyama szoftverfejlesztés referencia

Szoftverfejlesztés referencia

Tateyama System Laboratory Co. Ltd.

Tateyama System Laboratory Co., Ltd.

Ajánlás

Az elmúlt év során alkalmam volt megismerni a Commit Kft. tevékenységét, mivel a Tateyama System Laboratory Co., Ltd. (3-1 Sakurabashi-doori, Toyama-city, Toyama 930-0004, Japan) egy fejlesztés kapcsán hivatalos munkakapcsolatban állt a Commit Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft-vel (1112 Budapest, Menyecske u. 29), így cégünk az eddig tapasztaltak alapján adja ajánlását.

Fiatal cég révén, azt hinnénk, hogy mögöttük kevés megvalósítás áll, de ez egyáltalán nem igaz, hiszen referencialistájuk látványosan növekszik, ami arról árulkodik, hogy komoly munkák vannak a hátuk mögött, melyekre bátran hivatkozhatnak.

Számunkra a Commit Kft. a következő szoftvert fejlesztette:

  • TAF Factory Management System

A Commit Kft. a fenti munkát határidőre elvégezte, szolgáltatásait tekintve is megbízható partnernek bizonyult. Az általuk fejlesztett szoftverrel és az ezzel járó munkákkal cégünk elégedett. Elismerésünket fejezzük ki a hatékony szoftvertechnológiai fejlesztéseikért, újításaikért, ötletes megvalósításaikért.

Örömmel mondhatom el, hogy a Commit Kft-vel kapcsolatba lépve megbízható, komoly és ugyanakkor nagyon közvetlen fejlesztő partnerre találtunk. Tevékenységét kiemelt helyre sorolhatjuk.

Mindezek által bátran ajánlom mások figyelmébe is a Commit Kft. szoftvertermékeit, szolgáltatásait, ajánlom, mivel korrekt partnernek tartjuk úgy a fejlesztők technológiai tudását, mint az általuk létrehozott termék megvalósítását, kivitelezését megítélve.

Tateyama System Laboratory Co., Ltd.

Budapest, 2000. december 5.