Segítünk! Ingyenesen adott szoftverrendszer home office-hoz!

CommitKft

A koronavírusos világjárvány miatti rendkívüli helyzetben, amikor rendkívül fontos, hogy a munkatársak otthon maradjanak a biztonságuk, egészségük érdekében, sok kis- és középvállalkozás működése került nehéz helyzetbe. Sokan nincsenek felkészülve a cég home office-ból való menedzselésére, a munkavégzés távolról, otthonról való ellátására. A jelenlegi válságos időket csak összefogással, egymás segítésével lehetséges átvészelni, amihez a Commit Kft. is szeretné felajánlani a szolgálatait.

A Commit Kft. szeretne segíteni a bajba jutott KKV vállalatoknak, hogy a munkatársak távolról, home office-ban is képesek legyenek a vállalati folyamatok menedzselésére, a cég működőképességének fenntartására.

 

Ehhez a kisebb cégeknek (1-5 egyidejű felhasználó) ingyenesen adjuk a WinDirect vállalatirányítási (ERP) rendszerünket,
a nagyobbaknak pedig jelentős kedvezményt biztosítunk a vállalatirányítási rendszer szoftverdíjából.


 

A WinDirect rendszer használatával így távolról is menedzselhetők a kereskedelem, pénzügy, számlázás, készletezés folyamatai, hogy lehetőleg még a koronavírusos járványhelyzet idején se álljon meg az élet.

A Commit Kft. ajánlata a következőkre vonatkozik:

  • 1-5 egyidejű felhasználószám között ingyenesen adjuk a WinDirect vállalatirányítási rendszer komplett pénzügy, számlázás, készletgazdálkodás, beszerzés, értékesítés (kereskedelem) moduljait. Ezáltal Önök egy egyébként több milliós értékű szoftverrendszert díjmentesen kapnak meg! Amely rendszert Önök a rendkívüli válsághelyzet után is ugyanúgy használhatják tovább.
  • 6-10 egyidejű felhasználószám között a WinDirect ERP rendszer szoftverdíjából 20% kedvezményt biztosítunk!
  • 11-30 egyidejű felhasználószám között a WinDirect ERP rendszer szoftverdíjából 30% kedvezményt biztosítunk!
  • 30 feletti egyidejű felhasználószám között a WinDirect ERP rendszer szoftverdíjából 50% kedvezményt biztosítunk!
  • A WinDirect szoftverrendszer már tartalmazza a 2020. júliustól esedékes új 2.0 NAV online számla adatbeküldést!
  • Díja csak a telepítési és a betanítási munkáknak van. A telepítéshez távoli bejelentkezés (pl. AnyDesk, Távoli asztal) biztosítása szükséges az Önök szervergépére, a betanítást távolról, videókonferenciás megoldással el lehet látni, valamint részletes dokumentációk állnak rendelkezésre az ERP rendszer működéséről. A telepítés és a betanítás a WinDirect rendszer alapműködése szerint zajlik. Testreszabásokat, egyedi igényeket, fejlesztéseket külön megállapodásban vagy support szolgáltatás során végzünk el.
  • A WinDirect ERP rendszer működéséhez szükséges Microsoft SQL adatbázis-kezelő szoftverből az ingyenes (MSSQL Express) verziót telepítjük, vagy ha Önöknek van megvásárolt MSSQL adatbázis-kezelőjük, akkor azt telepítjük fel.
  • Ha Önök a felajánlott modulok mellett további modulokat is használatba szeretnének venni (termelésirányítás, projektmenedzsment, főkönyv, szerviz, iratkezelés, stb.), azokat is kedvezményes díjakkal biztosítjuk.
  • A rendszer használata során igénybe lehet venni support szolgáltatást, amelynek keretében a további támogatásokat, megvalósítandó igényeket el lehet látni.

Az akció visszavonásig érvényes!

Ha szeretne a WinDirect rendszer képeségeiről, lehetőségeiről tájékozódni, a www.windirect.hu honlapon minden fontos információt megtalál! 

Ha nem a feladással, hanem az előremeneküléssel szeretné legyőzni a válságot, esetleg így most lehetősége van saját cégének fejlesztésére koncentrálni az akciósan használatba vett WinDirect vállalatirányítási (ERP) rendszerrel, elérhetőségeinken várjuk megkeresését!