Qualchem ERP referencia

WinDirect ERP referencia

Qualchem Zrt.

Qualchem Zrt.

Commit Kft.
Márton Gergely úr részére
2030. Érd, Balatoni út 53.

Tárgy: Referencia levél
Zsámbék, 2014. július 11.

A Qualchem Zrt. (cím: 2072 Zsámbék, Új Gyártelep Pf.: 32., adószám: 10784147-2-13) a Commit Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft. (cím: 2030 Érd, Balatoni út 53., adószám: 122180392-13) kérésére az alábbi referencia levelet állítja ki.

Qualchem Zrt. elérhetősége:
Balogh Barna cégvezető

Rendszer bevezetésének ideje: 2001. november 8-2001. december 31.

Qualchem Zrt. által bevezetett modulok:

  • Alaprendszer
  • Készletgazdálkodás
  • Gyártás
  • Pénzügy
  • Főkönyv
  • Iratkezelés
  • Beszerzés
  • Értékesítés

Felhasználószám:

  • 20

Modulok általános értékelése:
Cégünk már nagyon régi WinDirect felhasználó. Éppen ezért rálátásunk van a rendszer evolúciójára, fejlődésére is. Azt mondhatjuk, hogy követi a kor követelményeit, egy-egy nagyobb verzióváltásnál azonban adódtak váratlan helyzetek, viszont a Commit Kft. mindig megoldotta ezeket.
A Commit Kft.-ben egy megbízható, stabil és korrekt partnert ismertünk meg, ajánljuk a munkájukat, vállalatirányítási rendszerüket másoknak is.

Sajnos a válság – mások mellett – cégünket is sújtotta, ebben a gazdasági helyzetben nagyon oda kell figyelnünk a termelékenységünkre, beszerzéseinkre, erőforrásainkra és persze az anyagi helyzetünkre. Biztosak vagyunk benne, hogy több rosszabb döntést hoztunk volna, ha nem a WinDirect rendszert használjuk. Ami a rendszeren múlt azt szolgáltatta, az adatokat, összefüggéseket nagyon jól ki lehet hozni belőle.

Nálunk a gazdasági terület, a pénzügy és a főkönyv modulok a leghangsúlyosabbak. A vezetői információk zömét innen nyerjük ki, itt figyeljük a cashflow és likviditási helyzetet. Pár hatósági ellenőrzésnél is hasznos segítségnek bizonyult.

Természetesen mivel termelő és kereskedelmi tevékenységet végzünk ezeknek a területeknek a támogatása elengedhetetlen számunkra, a WinDirect ERP jó megoldásokat biztosít.

Mint feljebb is említettük, a beszerzés tud kritikus lenni, a rendszer segítségével ezt is viszonylag optimálisan az ügyfeleink és cégünk megelégedésére tudjuk végezni.
Ma is látunk még olyan területet, amelyet nem, vagy kevésbé használunk ki a rendszerben, pedig már rendelkezünk a licencével. De ami késik, nem múlik. A Commit Kft. biztat bennünket, rajtuk és a szoftveren nem múlik, hogy tovább is léphessünk.

Ez a referencialevél egy eredeti példányban készült.

Balogh Barna
cégvezető
Qualchem Zrt.