Procter and Gamble szoftverfejlesztés referencia

Szoftverfejlesztés referencia

Procter and Gamble Hungary Kft.

Procter and Gamble Hungary

Ajánlás

A Commit Kft-vel vállalatunk a Procter & Gamble Hungary (1134 Váci u. 35.) hosszabb ideje együttműködik. Először számítástechnikával, azon belül programozással kapcsolatos oktatási témákkal, majd később szoftver-fejlesztési témákkal kapcsolatban kértük a segítségüket. Vállalatunk az eddig tapasztaltak alapján adja ajánlását.

Vállalatunknál sikeresen használjuk évek óta a CAR-FLEET regisztrációs szoftvert. Nagyon komoly adatbázis állt össze, amely a gépjárművekkel kapcsolatos regisztrációs nyilvántartásunk alapja. A gépjárművek részletes adatain túl a munkatársaink gépjárműhasználata, a gépkocsik futási, szervizelési, biztosítási, és egyéb nyilvántartása van a rendszerben. Nagyon fontos és hasznos az üzemanyag-használat adminisztrálhatósága és összehasonlíthatósága a normákkal. Számos kimutatás, statisztika segíti a vezetők és a gépjármű-használók mindennapi tevékenységét.

A Commit Kft. munkatársai a fejlesztést és a hozzá kapcsolódó finomításokat mindig korrektül, határidőre elvégezték. A Commit Kft-t megbízható partnerként tartjuk nyilván, a szolgáltatásai, árai korrektek. Képzett szakemberei a jelenlegi számítástechnikai háttér ismeretében sok ötletet adtak a mi munkánkhoz is.

A Commit Kft-t és szoftvertermékeit, szolgáltatásait ajánljuk mások figyelmébe is, mivel korrekt partnernek tartjuk. A fejlesztők technológiai tudásával létrehozott termékek magas színvonalúak. Tevékenységét kiemelt helyre lehet sorolni.

Kis Zsolt
Procter & Gamble Hungary
Fleet Manager

Budapest, 2002. augusztus 9.