Nógrádi Vegyipari Zrt ERP referencia

WinDirect ERP referencia

Nógrádi Vegyipari Zrt.

NÓGRÁDI VEGYIPARI ZRT. (2657 Tolmács, Arany János u.2., adószám: 22742579-2-12)

Referencia igazolás a Commit Kft. részére.

A vállalat rövid bemutatása:
A Nógrádi Vegyipari Zrt. 2010-ben alakult. Kezdetekben a cég vegyipari termékek kereskedelmével foglalkozott Magyarországon, majd 2011 végén megszerezte a jövedéki termékek gyártásához szükséges engedélyeket, így ezek birtokában a vegyipari termékek gyártását is megkezdte. A cég az alábbi termékcsoportok gyártásával és kereskedelmével foglalkozik:
-lakossági és ipari hígítók,
-festékipari hígítók,
-flexo nyomdafestékek,
-autókemikáliák.

A NÓGRÁDI VEGYIPARI ZRT. és a WinDirect:
A Társaság már korábban kapcsolatba került a WinDirect integrált vállalatirányítási rendszerrel, hiszen a Nógrádi Erdőkémia Kft. már 2002 óta magabiztosan használta a WinDirect rendszert, sőt házon belül fejlesztett is benne. A Nógrádi Vegyipari Zrt. a WinDirect rendszert 2010-ben vezette be, később pedig az Erdőkémia tevékenységét teljesen átvette, folytatva a gyártási műveleteket.

A WinDirect-ben továbbra is rendkívül fontos számunkra annak fejleszthetősége, hiszen mindig adódnak olyan újabb igényeink, amelyeket szeretnénk viszontlátni a rendszerben. Különösen a vezetői információkat és a kontrolling lehetőségeket használjuk ki egyre jobban.
Látjuk, hogy a WinDirect rendkívül fejlett a piacon, a kor követelményeinek megfelel, és rengeteg olyan gyakorlati lehetőséget ad számunkra, amelyeket jelenleg még nem, vagy nem teljes mértékben használunk ki. De folyamatosan törekszünk arra, ha már egy ilyen rendszerünk van, éljünk is a felkínált lehetőségeivel!
A Commit Kft. munkatársai partnerek ebben, egyrészt bátorítanak is minket ezen törekvésünkben, másrészt a különféle igények megvalósításában, tanácsadásban is nyugodt szívvel támaszkodhatunk rájuk. Support-jukban még fejlesztést is vállalnak, amit szintén kihasználunk. Számos új kimutatást, listát és kontrolling felületet készíttettünk velük, gyakorlatilag nem tudtunk megoldhatatlan feladványt prezentálni. A Commit-ot a szerződéseket minden esetben betartó, megbízható partnerként értékeljük.
Társaságunk a WinDirect-ben kezeli a gyártás, kereskedelem, beszerzés, értékesítés, pénzügy, főkönyv, kontrolling folyamatait. Úgy érezzük, a rendszer segítségével átláthatóbb lett a működésünk, precízebb a gyártásunk, jobban tudjuk kontrollálni, hogy merre tartunk.

Ajánljuk másoknak is a WinDirect rendszert, akik átláthatóbbá és megbízhatóbbá akarják tenni a saját működésüket, és nem utolsósorban jövőképük, fejlődési, fejlesztési kilátásaik is vannak.

Tolmács, 2014. július 28.

Márton Levente
termelési vezető
Nógrádi Vegyipari Zrt.