Nálunk megoldott a 2016-os adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás

CommitKft

2016. január 1-étől a számlázó programokban működnie kell az „adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás” funkciónak, amely képes adatait automatikusan exportálni a hatóság kérésére. Vagyis megadott időtartamú vagy sorszámú számlákról és nyugtákról elektronikusan tud adatot szolgáltatni a hatóságnak, megadott interface-en keresztül.
A témával kapcsolatos részletes szabályok a számla és a nyugta adóigazgatási azonosításáról, valamint az elektronikus formában megőrzött számlák adóhatósági ellenőrzéséről szóló 23/2014. (VI. 30.) NGM rendelet módosításáról szóló 2/2015. (II. 3.) NGM rendeletben találhatóak.

Amely programban nincs megvalósítva ez a funkció, azt 2016. január 1-től kezdve nem lehet legálisan használni!

A WinDirect vállalatirányítási rendszerben mi már most elkészültünk ezzel a megoldással, ezért a WinDirect-et használó vállalatok 2016. január 1-étől is a jogszabályoknak megfelelő szoftverrel tudnak tovább dolgozni, számlázni.

Most még nem késő váltani, ha január 1-ig Önök is szeretnének már a jogszabályoknak megfelelő szoftverrel szeretne dolgozni, számlázni!
A WinDirect ERP rendszer honlapján részletesen is megismerkedhet a rendszerrel, annak moduljaival, lehetőségeivel.

Elérhetőségeinken várjuk a jelentkezését, amennyiben Önöknek is szükséges megfelelő megoldás a jogszabályi elvárások szerint.