Modern Alarm ERP referencia

WinDirect ERP referencia

Modern Alarm Kft.

Referencia igazolás

Alulírott Matkó Csaba (kereskedelmi igazgató) igazolom, hogy a Commit Számítástechnikai és Ker. Kft. a Modern Alarm Biztonságtechnikai és Kereskedelmi Kft. részére az alábbiak szerint teljesítette integrált vállalatirányítási rendszer megvalósítását:

A szolgáltatás tárgya: WinDirect integrált vállalatirányítási rendszer

A teljesítés éve: 2003

A bevezetés időszaka: 4 hó

Az ellenszolgáltatás összege (a rendszer kialakításával, fejlesztésével, bevezetésével kapcsolatos szolgáltatások összértéke hardverelemek nélkül, ÁFÁ-val növelt, bruttó összeg):

Felhasználók száma: 8 fő

Telephelyek száma: 1, ebből külföldi: –

Az alábbi modulok telepítésére került sor: Pénzügy / Bank, Főkönyv, Számlázás / Pénztár, Készletgazdálkodás, Adatbányász / Vezetői információs szolgáltatás, Nyelvi fordíthatóság, Belső üzenetrendszer

Harmadik féltől származó megoldások: –

Vélemény a rendszer bevezetéséről: A Commit munkatársaival történő kapcsolattartás során korrekt együttműködést tapasztaltunk.

Hibás teljesítés történt-e? Nem.

Ha igen, mi? –

A hibás teljesítés miatt a megrendelő szankciókat alkalmazott-e? –

Ha igen, mit? –

Késedelmes teljesítés történt-e? Nem

Ha igen, a megrendelő szankciókat alkalmazott-e? –

Ha igen, mit? –

Vélemény a szupportról: A Commit szakértőivel kapcsolatban vagyunk, a munkánkhoz tőlük igényelt alapvető segítséget megadják.

Mennyire elégedett a szoftverrel a napi munkafolyamatok során? A szoftvert hosszadalmas kiválasztási procedúra után találtuk a legalkalmasabbnak. A WinDirect teljesítményével elégedettek vagyunk. Egyetlen, nehezen megszokható alapszabály, hogy a rendszer méretéből adódóan rugalmatlan, esetleges szükséges változások végrehajtása hosszú időt vesz igénybe.

Budapest, 2005. szeptember 20.

Matkó Csaba
kereskedelmi igazgató
Modern Alarm Kft.