Itt a végleges kiírás: 50% támogatással vezethet be vállalatirányítási rendszert a GINOP 2.1.8-17 eszközbeszerzés pályázaton

CommitKft

A társadalmi egyeztetés után megtörtént a véglegesített kiírása a GINOP-2.1.8-17„A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” eszközbeszerzéses pályázatnak. A pályázat beadása 2017. december 6-tól lehetséges. Ez az eszközbeszerzés pályázat a teljes projekt maximum 40%-ig tartalmazhat új vállalatirányítási rendszer bevezetését, a támogatási arány maximum 50% vissza nem térítendő támogatást biztosít, hitel része pedig nincs a konstrukciónak!

Pályázat megnevezése: A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén, GINOP 2.1.8-17.

Beadható:

(UPDATE) 2017. december 11-től.

Beadási határidő:

2018. február 15-ig.

A projektek megvalósítására legfeljebb 6 hónap áll rendelkezésre.

Jogosultak:

 • TERMELŐ, GYÁRTÓ tevékenységet fejlesztő (megadott TEAOR lista alapján), mikro- kis-és középvállalkozásnak minősülő vállalkozások pályázhatnak, akik rendelkeznek min. 1 lezárt, teljes üzleti évvel.
 • Min. 1 fő volt az átlagos statisztikai létszámuk
 • Nem tartoznak az EVA hatálya alá
 • Nem adott be GINOP 2-es prioritású (GINOP 2.XXX) pályázatot
 • Csak Budapest és Pest megyén kívül megvalósuló beruházás támogatható!

Támogatási intenzitás:

 • A projekt összes elszámolható költségének maximum 50%-a.

Támogatási összeg:

 • 5 millió Ft – 15 millió Ft vissza nem téritendő támogatás.

Előleg:

 • Előleg igényelhető, az utófinanszírozású tevékenységekre a vissza nem térítendő támogatás vonatkozásában igénybe vehető támogatási előleg maximális mértéke a megítélt támogatás 75%-a lehet. Egyszeri elszámolás esetén támogatási előleg nem igényelhető.

Elszámolható költségek:

A pályázat keretében kizárólag a jelen pontban meghatározott tevékenységekre lehet támogatást igényelni. Ezeken túlmenően semmilyen egyéb tevékenység nem támogatható.

 • Eszközbeszerzés költségei
 • Immateriális javak beszerzésének költségei (Vállalatirányítási rendszer bevezetése, az eszköz beszerzéséhez elengedhetetlen gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések) – teljes projekt maximum 40%-a.

Vállalási feltételek:

 • Saját tőke mértékének növelése

A támogatást igénylő vállalja, hogy saját tőkéje a projekt megvalósítás befejezését követően a fenntartási időszak első üzleti évben a teljes megítélt támogatási összeg legalább 50%-ával növekszik és annak mértéke nem csökken a fenntartási időszak végéig.

 

 

Mi vállalni tudjuk a pályázat megírását és végigmenedzselését egyaránt, vagyis tehermentesítjük a pályázattal járó adminisztrációktól, a dokumentációkat, benyújtandó anyagokat, nyomon követéseket, jelentéseket mi kézben tartjuk és kezeljük.

Kizárólag sikerdíj alapon!

ITT találhatók erről infók.

ITT egyben megtalálja a 2017-es pályázatokat és azok tudnivalóit.

ITT pedig a WinDirect vállalatirányítási rendszer tudásáról, lehetőségeiről talál információkat.

Elérhetőségeinken várjuk a jelentkezését!