Inter Crown Europe ERP referencia

WinDirect ERP referencia

Inter Crown Europe Kft.

Referencia levél

Cégnév: Inter Crown Europe Zrt.
Cím: 1139. Budapest, Frangepán u. 11.

Az alábbi referencia igazolást bocsátja ki partnere számára a WinDirect vállalatirányítási rendszer bevezetésére vonatkozóan:

Cégnév: Commit Kft.
Cím: 2030 Érd, Balatoni út 53.

Bevezetési idő: 2002 augusztus – 2002. december.

Használt WinDirect modulok:

  • Alaprendszer
  • Beszerzés, Értékesítés
  • Készletgazdálkodás
  • Szerviz
  • CRM
  • Pénzügy
  • Főkönyv
  • Iratkezelés

Felhasználószám:
20

Értékelés:
Az Inter Crown Europe Zrt. régi WinDirect felhasználó, már jogelődje, az ELBA-TEX Kft. is használta a rendszert. A WinDirect rendszer 2002-ben került megvásárlásra hosszas választási folyamat és mérlegelés után. Döntésünket az vezérelte, hogy a valamennyi rendszer között a WinDirect mutatkozott képesnek arra, hogy az alaprendszer beállításait igényeink szerint módosítsa, és az ajánlattevő cégek közül a COMMIT Kft. mutatott leginkább készséget arra, hogy komolyan foglalkozzon a tevékenységünkből adódó speciális igényekkel.
Külön tetszett az is, hogy a rendszer üzemeltetésében adott volt az Interneten vagy modemen keresztüli távoli segítségnyújtás lehetősége, amivel akkor a COMMIT még a nyugati versenytársait is megelőzte. A fenti szempontok alapján választásunk egyértelmű volt, amit az azóta eltelt idő igazolt.
Pénzügyi, könyvelési adminisztrációnk, készletgazdálkodásunk, partnerkapcsolataink azóta jól átláthatóak, nyilvántartásaink pontosak.
A COMMIT segítségével megvalósítottunk webshop integrációt is a WinDirect rendszerrel, azóta a webshop-on keresztül érkező megrendelések azonnal a rendszerbe kerülnek, a kollégáink pedig rögtön megkezdhetik a feldolgozást.
A COMMIT-ot korrekt, szerződéseket mindenkoron betartó partnerként ismertük meg, az együttműködés és a szakmai felkészültség mindig megfelelőnek bizonyult. Társaságunk elégedett a WinDirect rendszer működésével, másoknak is ajánlani tudjuk.

Budapest, 2014. július 14.
                      
Harasztos Frigyes
vezérigazgató
Inter Crown Europe Zrt.