Galaktika ERP referencia

WinDirect ERP referencia

Galaktika Kft.

Referencia levél

A Galaktika Kft. (cím: 8000 Székesfehérvár, Úrhidai út 16. Adószám: 11282837-2-07) a Commit Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft. (cím: 2030 Érd, Balatoni út 53., Adószám: 12218039-2-13) kérésére az alábbi referencia levelet állítja ki.

2018-tól kezdve dolgozunk a WinDirect vállalatirányítási rendszerrel. A rendszert elsősorban azért vezettük be, mert az ügyfélkapcsolati, CRM területen, a rendelések nyilvántartásában, a különféle figyelmeztetések és a vezetői információk szolgáltatása terén nagy szükségünk volt rendcsinálásra és szabályozott, lehetőleg minél jobban automatizált működésre. Ezek a problémáink a WinDirect bevezetésével megszűntek, sőt integrált rendszerként a készletezés, gyártás területét is képes támogatni a WinDirect.

Különösen nagyra értékeljük a WinDirect rendszer alaptudását és rugalmas fejleszthetőségét. Előbbit azért, mert már alapból rengeteg olyan funkció, automatizmus, kimutatási lehetőség van benne, amely az információigényünket és a folyamatok áttekinthető, szabályozott kezelését kiszolgálja.
Utóbbit pedig azért, mert izgága cég vagyunk, akik mindig törekednek a még nagyobb hibamentességre, a még több figyelmeztetésre a rendszertől, az elmaradt, elfelejtődött ügyek eliminálására, az emberi hibalehetőségek csökkentésére különféle automatizmusok által. Valamint hogy minél több és minél szélesebb körű információkat kapjunk a rendszertől üzleti folyamataink és azok eredményével kapcsolatban.
Épp ezért gyakran vannak új ötleteink, fejlesztési igényeink és szerencsére olyan rugalmas rendszert választottunk, amely technológiája engedi, hogy ezeket a sajátos kéréseket igényes módon megvalósítsák nekünk. Nem tudunk megoldhatatlan feladatot adni a Commitnak, pedig sokszor próbálkozunk 🙂

Tudjuk, hogy még számos kiaknázatlan lehetőség van a WinDirect rendszer alaptudásában és tervezzük is ezeket lépésről lépésre a magunk szolgálatába állítani. Így hát ajánlom a WinDirect rendszert azoknak, akik egy nagy tudású ERP rendszerrel szeretnék kezelni a folyamataikat és biztosak akarnak lenni benne, hogy egyedi igényeik is értő fülekre találnak. A Commit csapatával nagyon jó az együttműködésünk, munkájukat szívesen ajánljuk másoknak is.

Székesfehérvár, 2023. február 1.

Kristóf Péter
Galaktika Kft.
ügyvezető igazgató