Flaxcom Kft ERP referencia

WinDirect ERP referencia

Flaxcom Kft.

Referencia igazolás

A Flaxcom Elektronikai és Kereskedelmi Kft. 1993-ban alakult a DTK Computer Ltd. magyarországi disztribútoraként. Célkitűzése, hogy az adott feladat megoldására legmegfelelőbb eszközt, illetve rendszert iparilag szabványos alkotóelemekből, megfizethető áron, a lehető legrövidebb időn belül szolgáltassa, és annak üzemeltetésében, megelőző és hibaelhárító karbantartásában, valamint folyamatos frissítésében megbízható partnere maradjon ügyfeleinek.

Cégünk 1998 óta rendelkezik ISO 9002-es tanúsítvánnyal, melyről 2003-ban ISO 9001:2000-es minőségbiztosítási rendszerre álltunk át.

Vállalatunknál 1999 óta működik a Commit Kft. WinDirect integrált rendszere. A korábbi rendszer leváltása után a folyamataink leegyszerűsödtek, a vezetői információk naprakészen állnak rendelkezésre a pénzügy, a készletgazdálkodás, és partnerkapcsolatok vonatkozásában is. A rendszer kiemelt segítséget nyújtott a kiemelt partnereinkkel történő üzleti folyamatok kézbentartásában és hibátlan lebonyolításában is. A rendszer folyamatosan fejlődik, a karbantartási szerződés keretében rendszeresen megkapjuk a törvényi követést és növelt funkcionalítású új verziókat. Az új verziók implementálása nem okozott adat vagy funkcióvesztést, mindenkor hiba nélkül megtörtént. Így a rendszert továbbra is használjuk, más cégeknek is ajánljuk.

Budapest, 2004. február 20.

Harasztos Frigyes