Flaxcom ERP referencia

WinDirect ERP referencia

Flaxcom Holding Zrt.

Referencia igazolás

A Flaxcom Holding Zrt. (cím: 1149 Budapest, Mogyoródi út 53.) a Commit Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft. (cím: 2030 Érd, Balatoni út 53.) részére az alábbi referencia igazolást teszi:

Kontakt:
Harasztos Frigyes vezérigazgató

Rendszerbevezetés: 1998. január – 1998. december.

Használt modulok: Alaprendszer, Készletgazdálkodás, CRM, Pénzügy/főkönyv, Szerviz, Beszerzés, Értékesítés
Felhasználószám: 25

A Flaxcom Kft. 1993-ban alakult a DTK Computer Ltd. magyarországi disztribútoraként. Célkitűzése, hogy az adott feladat megoldására legmegfelelőbb eszközt, illetve rendszert iparilag szabványos alkotóelemekből, megfizethető áron, a lehető legrövidebb időn belül szolgáltassa, és annak üzemeltetésében, megelőző és hibaelhárító karbantartásában, valamint folyamatos frissítésében megbízható partnere maradjon ügyfeleinek.

Cégünk 1998 óta rendelkezik ISO 9002-es tanúsítvánnyal, melyről 2003-ban ISO 9001:2000-es minőségbiztosítási rendszerre álltunk át.

Vállalatunknál 1993-2002-ig a Commi Kft. Direct (DOS) rendszerét használtuk. 2002. áprilisától a Commit Kft. WinDirect integrált rendszerére váltottunk.

Flaxcom Holding Zrt-vé 2007-ben váltunk, üzletmenetünk és tranzakcióink bővülésének eredményeképp. Egyértelmű volt, hogy a Zrt. folyamatait is a WinDirect rendszerre építjük, hiszen a rendszer ellátja a tevékenységeink legkritikusabb elemeit, amelyek a kereskedelmi tevékenység mellett a gyártás, illetve a szerviz-tevékenység, illetve a szolgáltatási tevékenységünket is.

Folyamataink leegyszerűsödtek, a vezetői információk napra készen állnak rendelkezésre a pénzügy, készletgazdálkodás és partnerkapcsolatok vonatkozásában is. A rendszer kiemelt segítséget nyújtott a kiemelt partnerekkel történő üzleti folyamatok kézben tartásában, és hibátlan lebonyolításában is. A rendszer folyamatosan fejlődik, a karbantartási szerződés keretében rendszeresen megkapjuk a törvényi követést és növelt funkcionalitású új verziókat.
Sőt, ugyancsak a karbantartási szerződés keretében különféle fejlesztéseket is ellát a rendszerben a Commit Kft, az igényeinknek megfelelően. Az eddigi közreműködés során talán nem is találkoztam olyan felvetéssel, amire valamilyen módon ne lehetett volna megoldást találni a WinDirect-ben. Éppen ezért a fejlesztési lehetőségeket igyekszünk minél alaposabban kihasználni.
Az új verziók implementálása nem okozott adat- vagy funkcióvesztést, mindenkor hiba nélkül megtörtént, így a rendszert továbbra is használjuk, más cégeknek is ajánljuk.

Budapest, 2014. július 10.

Harasztos Frigyes
vezérigazgató
Flaxcom Holding Zrt.