Farkas Kft ERP referencia

WinDirect ERP referencia

Farkas Kft.

Referencia levél

A Farkas Kft. (cím: H-9300 Csorna, Patak u. 1., közösségi adószám: HU 11469304) a Commit Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft. (cím: H-2030 Érd, Balatoni út 53., közösségi adószám: HU 12218039) kérésére az alábbi referencia levelet állítja ki.

Szoftver szolgáltatás tartalma:

  • 2.0 fő verziójú WinDirect ERP szoftverrendszer Felhasználó általi használati jogának Licenc szerződésben meghatározott feltételeke mellett történő átadása.
  • Szoftverrendszer elmeinek paraméterezése és folyamatainak kialakítása, valamint a szoftverrendszer moduljainak használatával, bevezetésével kapcsolatos tanácsadás és oktatás (bevezetési munka).

Szoftver bevezetési szolgáltatás időtartama: 2013. február 01-2013. július 01.

Szoftver bevezetési szolgáltatás helye: A Farkas Kft. székhelyén (H-9300 Csorna, Patak u. 1.)

Szoftver bevezetési szolgáltatás értékelése:
A Farkas Kft. olyan mértékben megnövekedett az elmúlt évek során, hogy a korábbi IT technológiával már nem tudtuk átlátni kellőképpen a döntéshozáshoz szükséges adatinformációkat. A tervezéshez, döntéselőkészítéshez elengedhetetlen egy jól strukturált informatikai rendszer. A WinDirect ERP szoftverrendszer rendelkezik azokkal a modul elemekkel és funkciókkal, amely a döntéshozáshoz szükséges adatokat csoportokba rendszerezi és pontos információt nyújt a vállalat állapotáról/helyzetéről, ezáltal kiszolgálva a döntéshozóink számára szükséges információk strukturálását.

A Commit Kft. a szerződésben vállalt szolgáltatásait minden esetben elvégezte, a vállalt kötelezettségeinek maradéktalanul eleget tett.

A tanácsadók felkészülten, megfelelő szakmai színvonalon látták el feladataikat. Segítőkészen, rugalmasan, illetve megbízhatóan végezték munkájukat. Ügyfélközpontú hozzáállásukkal hozzájárultak dolgozóink elégedettségéhez is.

Support szolgáltatás 2013. 07. 01. dátumtól kezdve folyamatos.

Társaságunk elégedett a Kft. által nyújtott szolgáltatással, ezért szívesen ajánljuk.

Csorna, 2014. március 24.

Farkas István
Farkas Kft. ügyvezetője