Bull szoftverfejlesztés referencia

Szoftverfejlesztés referencia

Bull Magyarország Kft.

Referencia levél

A BULL Magyarország Kft. (cím: 1037 Budapest, Szépvölgyi út 43., Adószám: 10378144-2-41) az 1932-ben alapított BULL Csoporthoz, a világ egyik legrégibb informatikai vállalat-együtteséhez tartozik. Magyarországon a legmagasabb szintű informatikai megoldásokkal és projektek menedzselésével van jelen.

A BULL Magyarország Kft. a 2013-as év során közbeszerzési eljárást nyert meg az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) által kiírt, „ESR-112 projekt keretében vállalkozási szerződés keretein belül mobil eszközökön futó alkalmazás fejlesztésével, valamint szerverek szállításával komplett informatikai rendszer létrehozása és kapcsolódó szolgáltatások nyújtása (B8)” tárgyú projektre.

A nagy volumenű, komplex projekt egyes részegységeihez alvállalkozókat keresett, így került kapcsolatba a Commit Kft-vel (cím: 2030 Érd, Balatoni út 53., Adószám: 122180392-13).

A BULL Magyarország Kft. hosszas kiválasztási folyamat, referenciák ellenőrzése, és gondos mérlegelés után a Commit Kft-t bízta meg „ESR-112 projekt keretében vállalkozási szerződés keretein belül mobil eszközökön futó alkalmazás fejlesztésével, valamint szerverek szállításával komplett informatikai rendszer létrehozása és kapcsolódó szolgáltatások nyújtása (B8)” projekt keretein belül készítendő mobil eszközökön futó alkalmazások egyikének fejlesztésével.

Döntésünket az vezérelte, hogy a Commit Kft. komoly szoftverfejlesztési referenciákat tud maga mögött, mind az általuk fejlesztett vállalatirányítási rendszer kapcsán, mind egyéb, egyedi fejlesztések kapcsán, többek között külföldi vállalatok számára is. A szakmai felkészültségük és ügyfélbarát hozzáállásuk ideális partnerré tette számunkra a céget.

A Commit Kft-t a közös munka során korrekt, a szerződéseket minden esetben betartó, megbízható partnerként értékeltük. Színvonalas szakmai munkájuk, hatékony technológiai megoldásaik és a komplex projekt többi résztvevőjével folytatott együttműködésük egyaránt hozzájárultak ahhoz, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megfelelően döntöttünk, hogy a Commit Kft-t választottuk a feladatra.

Bátran ajánljuk másoknak is a Commit Kft. fejlesztési kapacitását, technológiai innovációit és magas szintű szakmai tudását. A kezeik közül kikerülő fejlesztésekkel, termékekkel mi elégedettek voltunk.

Budapest, 2015. február 19.

Lakovich Nándor
projekt- és bidmenedzser (ESR-112 MOB SW)