Brüsszeli igen a pályázatokra!

CommitKft

Sokan számítottak már a 2014 év második felében az új pályázatok megnyitására, de egyelőre továbbra is a várakozás és a bizonytalanság maradt.

Mostanra azonban jó hírrel is szolgálhatunk, az Európai Bizottság ugyanis elfogadásra késznek minősítette a magyar kormány által benyújtott operatív programokat. Ez azt jelenti, hogy az operatív programokat Brüsszel szakmailag rendben találta, tartalmilag támogathatónak ítélte.

Mindez azt is jelenti, hogy rövidesen valóban kiírásra fognak kerülni a 2014-2020 pályázati időszak újabb EU pályázatai!

A magyar vállalkozások tehát készülhetnek, hogy a 2015-ös év I. negyedévében már megnyitásra kerülnek a rég várt pályázatok!

Ne maradjon le Ön sem, hiszen most lesz lehetőség vissza nem térítendő támogatásokat elnyerni, ami óriási jelentőséggel bír a mai nehéz gazdasági helyzetben!

Mi vállalni tudjuk a pályázat megírását és végigmenedzselését egyaránt, vagyis tehermentesítjük a pályázattal járó adminisztrációktól, a dokumentációkat, benyújtandó anyagokat, nyomon követéseket, jelentéseket mi kézben tartjuk és kezeljük.

ITT találhatók erről infók.

Elérhetőségeinken várjuk a jelentkezését!