BNP Dresdner Bank szoftverfejlesztés referencia

Szoftverfejlesztés referencia

BNP Dresdner Bank

BNP-Dresdner Bank (Hungaria) Rt.

Ajánlás

A BNP-Dresdner Bank (Hungaria) Rt. (1055 Budapest Honvéd u. 20.) évek óta hivatalos munkakapcsolatban áll a Commit Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft-vel (1122 Budapest Menyecske u. 29.), így cégünk az eddigi tapasztalatok alapján írta meg ajánlását.

Bankunk először 1997-ben bízta meg szoftverfejlesztéssel a Commit Kft-t: a DCA-W (Departmental Cost Accounting for Windows) költséghely-allokációs program kifejlesztése MS Access97-ben történt. Ezt a rendszert azóta is használja a Dresdner Bank AG több európai és ázsiai fiókja.
Ezt követően, amikor a management információs rendszerünk alapjául szolgáló „CAP” Controlling Adatbázis Programrendszer megvalósításához kerestünk fejlesztőt, több jelentkező közül a korábbi jó tapasztalat és a bemutatott széles skálájú, komoly referenciatermékeik alapján erre a munkára is a Commit Kft-t választottuk, most már a rendszerterv elkészítését is rájuk bízva.

A Commit Kft. a fenti fejlesztéseket határidőre elvégezte, a betanítást és karbantartást tekintve is megbízható partnernek bizonyult. Az általuk fejlesztett szoftverekkel és szolgáltatásokkal cégünk elégedett. Elismerésünket fejezzük ki a hatékony szoftvertechnológiai fejlesztéseikért, újításaikért, ötletes megvalósításaikért. A legújabb technológiai megoldásokat úttörő módon, ugyanakkor kellő tesztelés után, megfelelő kritikai érzékkel építik be termékeikbe.

Elmondhatjuk, hogy a Commit Kft-ben megbízható, komoly, mindazonáltal nagyon közvetlen, fiatalos lendületű fejlesztő partnerre találtunk. Tevékenységét kiemelt helyre soroljuk.

Mindezek alapján bátran ajánljuk mások figyelmébe is a Commit Kft. szoftvertermékeit, szolgáltatásait, mivel korrekt tartjuk úgy a fejlesztők technikai tudását, mint az általuk létrehozott termékek megvalósítását, kivitelezését megítélve.

Budapest, 2001. január 15.

Hadnagy Éva
BNP-Dresdner Bank (Hungaria) Rt.
Fejlesztési osztályvezető