Áprilistól nulla százalékos uniós hitel konstrukció indul vállalkozásoknak

Ginop Plusz

A GINOP Plusz program keretében áprilistól indul az uniós forrásból finanszírozott KKV Technológia Plusz Hitelprogram, 130 milliárd forintos keretösszeggel. A 0%-os kamatozású, 10 és 100 millió forint közötti összegben felvehető MFB-hitel a kkv-szektor fejlesztéseit, versenyképességét hivatott támogatni.

A KKV Technológia Plusz Hitelprogram célja a kis- és középvállalkozások olyan beruházásainak a támogatása, amelyek bevételt teremtő, megtérülő technológiákba fektetnek be, kedvező hitelpiaci konstrukcióval.

A 10 millió és 100 millió forint közötti, 0%-os kamatozású hitel Budapest kivételével az ország egész területén felhasználható lesz. A konstrukció az alábbi fejlesztéseket, beszerzéseket támogatja:

  • gépek
  • informatikai eszközök
  • megújuló energiaforrást hasznosító, azaz a zöld energiát támogató technológiák megvásárlása

Valamint az ezekkel összefüggő immateriális javak beszerzése, illetve képzési, tanácsadási szolgáltatások igénybevétele.

A KKV Technológia Plusz Hitelprogram részletes kiírása 2024. márciusban várható, a pályázatokat várhatóan április során lehet majd benyújtani.

  • Ha az Ön cégének érdekes lehet a pályázat új vállalatirányítási szoftverrendszer bevezetésére, ELÉRHETŐSÉGEINKEN vegyük fel a kapcsolatot, egyeztessünk a lehetőségekről!
  • IDE KATTINTVA talál részletesebb információkat a WinDirect vállalatirányítási rendszer moduljairól, képességeiről.