Áprilistól beadható a 0% kamatos eszközbeszerzéses pályázat

Ginop Plusz

Megjelent a társadalmi egyeztetése a GINOP Plusz- 1.4.3-24 pályázatnak, amely segítségével 0%-os kamattal lehet pályázni eszközbeszerzésre. A tervek szerint 2024. áprilistól lesz beadható a pályázat.
A támogatásra összesen 155,54 milliárd forint keretösszeg áll rendelkezésre, a mikro-, kis és középvállalkozások számára igényelhető kölcsön összege pedig minimum 10 millió, maximum 100 millió forint.

 

Kedvezményezetti kör azok a KKV-k, ahol rendelkeznek már legalább 1 lezárt üzleti évvel, a foglalkoztatotti létszám pedig minimum 5 fő.
A megvalósítás helye Magyarországon, Budapesten kívül lehetséges. Ez azt jelenti, hogy a kiírás szerint ezúttal Pest-megye is alkalmas lehet a pályázatra. A megvalósulási helynek azonban a hitelkérelem benyújtásakor már bejegyzettnek kell lennie a cégkivonatban!

Támogatható tevékenységek:

  • Új tárgyi eszköz beszerzés (gépek, informatikai eszközök vagy megújuló energiaforrástt hasznosító zöld energiát támogató technológiák, valamint elektromos gépjármű vásárlás) a pályázat minimum 50%-ában.
  • Immateriális javak.
  • Megújuló energiaforrást hasznosító technológia és megújuló energiatermelő eszköz.
  • Egyéb mérnöki és szakértői díjak, tanácsadási költségek és Képzési és tanácsadási szolgáltatások együttesen.
  • Minőség-, környezet-és egyéb irányítási rendszerek.

A GINOP Plusz 1.4.3-24 pályázat társadalmi egyeztetése 2024. március 22-én zárul.

Pályázati felhívás ITT.

  • Ha az Ön cégének érdekes lehet a pályázat új vállalatirányítási szoftverrendszer bevezetésére, ELÉRHETŐSÉGEINKEN vegyük fel a kapcsolatot, egyeztessünk a lehetőségekről!
  • IDE KATTINTVA talál részletesebb információkat a WinDirect vállalatirányítási rendszer moduljairól, képességeiről.