2017. február során lehetett beadni a nagy érdeklődést kiváltó GINOP 1.2.1-16 "Mikro-, Kis- és Középvállalkozások termelési kapacitásának bővítése" pályázatot, amely gépbeszerzést, eszközbeszerzést támogatott. Ezen pályázatban fontos plusz pontokat ért (7 vagy 10 pontot), ha a pályázó vállalja olyan vállalatirányítási, termelésirányítási rendszer bevezetésé , amely megfelel az Ipar 4.0 követelményeinek (és amelyet egyébként a GINOP 3.2.2-8.2.4-16 "Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása" pályázattal is be lehet vezetni).

Az év hátralévő részében is fognak nyílni olyan pályázatok, amelyek az Ipar 4.0 szerint működő termelésirányítási rendszert várnak el!

Ez azt jelenti, hogy a szoftverrendszer kell hogy tartalmazzon modern, magas szintű termelésirányítási, termelés programozási megoldásokat, illetve olyan megvalósítást kell tenni, amely során a beszerzett eszközből, termelőgépből interface kapcsolaton vagy szenzoros beolvasás során kapott adatok automatikusan bekerüljenek a termelésirányítási rendszerbe.

A jó hír az, hogy a WinDirect rendszer megfelel az Ipar 4.0 követelményeinek, tehát a WinDirect-tel kivitelezhető a pályázatban elvárt megvalósítás és működés. A rendszer magas színvonalú termelésirányítási modult tartalmaz, a gépekkel való adatbeolvasási kapcsolatot - egyeztetett módon szolgáltatott adatok, információk szerint - képesek vagyunk megvalósítani.

Miben tudunk segíteni? Kattintson:

  • Ha Ön hiánypótlást kapott, és alá kell támasztania a megjelölt plusz pontot a megfelelő termelésirányítási rendszerről szóló ajánlattal. Egyeztessünk és kérjen SOS ajánlatot!
  • Ha Ön már megnyerte a GINOP 1.2.1-16 "Mikro-, Kis- és Középvállalkozások termelési kapacitásának bővítése" pályázatot, az érdemi megvalósításhoz és sikeres pályázatos ellenőrzéshez keres olyan rendszert, amely megfelel az Ipar 4.0 követelményeinek és magas szintű, színvonalas termelésirányítási, vállalatirányítási megoldást jelent a cégének.
  • Ha Ön olyan pályázatot tervez beadni, amely az Ipar 4.0-nak megfelelő termelésirányítási rendszert vár el, közre tudunk működni, hogy a pályázati elvárások teljesíthetőek legyenek és Ön jogosult legyen pályázni Ipar 4.0-s pályázaton. Elérhetőségeinken várjuk jelentkezését, egyeztessünk a részletekről!

Ne kerüljön abba a helyzetbe, hogy egy nem megfelelő termelésirányítási rendszer miatt bukja el az erre vonatkozó pluszpontokat, vagy ne legyen képes Ipar 4.0-s pályázatot beadni, netán a teljes eszközbeszerzéses pályázatát vissza kelljen fizetnie!

Ismerje meg a WinDirect rendszer lehetőségeit!

 

Elérhetőségeinken várjuk a jelentkezését, ajánlatkérését!