Mint ismeretes, 2018. július 1-től a számlázó programoknak a számlaadatokat online be kell küldeniük a NAV rendszerébe, ezt jelenti a 2018-as NAV adatszolgáltatás.

A WinDirect rendszerben elkészült az online számlázás megoldása!

Tudjon meg többet a megoldásról, árakról:

Működés

A (jelenleg) 100.000 Ft vagy afeletti ÁFA tartalmú számlák adatait a számlázó rendszer online küldi be a NAV-nak, a meghatározott interface szerint előállítja az online számla XML fájlt és automatikusan, online beküldi, a jogszabályi feltételeknek megfelelően. A felhasználó mindig tájékoztatás kap a rendszertől a beküldött számlák státuszáról, a NAV visszajelzéseiről.

Kiknek szól az online számlázás megoldása?

  1. Olyan vállalkozásoknak, akik még nem használtak számlázó rendszert, szoftveres megoldást, de a jogszabályi követelmény miatt szükséges online számlázásra alkalmas programot használatba venniük. A WinDirect online számlázó használata gyorsan elsajátítható, dokumentáció is rendelkezésre áll hozzá és betanítás is lehetséges.
  2. Olyan vállalkozásoknak, akiknek a jelenlegi számlázó rendszere nem alkalmas arra, hogy a jogszabályi követelményt kielégítse, elavult, nem fejleszthető, a fejlesztője megtagadta a megvalósítást, stb.
  3. Olyan vállalkozásoknak, akik meglévő számlázó rendszerük vagy teljes vállalatirányítási rendszerük cseréjét tervezik, és hosszú távú, fejleszthető megoldást keresnek, amihez kapóra tud jönni a számlázás irányából elinduló váltás.

Online számlázás ára?

A szoftver ára mindössze 28.000 Ft + ÁFA.

Mit kap, ha a WinDirect online számlázót választja?

  1. Valójában egy teljes integrált, vállalatirányítási rendszer települ Önhöz, amelynek egyelőre csak a számlázó modulja aktív, de később egyszerű licencbővítéssel bármikor bővíthető, használatba vehető a többi elem is. Nincs szükség újabb telepítésre.
  2. Felhasználói kézikönyv, adminisztrátori kézikönyv és példatár kerül átadásra.
  3. Ha csak a számlázó modult veszi használatba, ingyenes MSSQL Express adatbázis-kezelő elég a futtatásához, nincs komoly hardware igény.
  4. Az árban benne foglaltatik a telepítés elvégzése (távoli elérés biztosítása esetén) és cégünk irodájában történő betanítási alkalom.
  5. A további modulok használatbavétele, az integrált rendszer felé továbblépés hosszú távú megoldást, jövőképet is ad az Ön cégének.

Információ, megrendelés

  • A WinDirect rendszer lehetőségeiről, moduljairól itt találhat részletesebb információkat.
  • Elérhetőségeinken várjuk a jelentkezését!