Cikk MagyarUzletiVilag200801 

A WinDirect rendszer lehetőségei

A WinDirectet annak szellemében fejlesztjük nap, mint nap, hogy az egyetlen állandó dolog, az maga a változás. Így évente sok olyan funkcióval bővül a rendszer, melyet kizárólag az ügyfeleink igényei vagy az üzleti folyamatok változása generál. Mivel saját fejlesztői csapattal dolgozunk, így az egyedi igényeket is rövid határidővel tudjuk megvalósítani. A WinDirect integrált vállalatirányítási rendszer sokszínű moduljaiból tetszőleges, egyedileg a vállalatra szabott struktúra építhető fel. Általános modulok: pénzügy, főkönyv (automatikus könyvelés kontírozási programokkal), áruforgalom, készletgazdálkodás, értékesítés, beszerzés.

Speciális célmodulok: logisztika, közmű, nyomda, munkaszervezés, szerviz, gyártás/termelés, minőség-ellenőrzés, projekt, kiszállítás. A WinDirect rendszer moduljairól, funkcióiról bővebb információ található a www.windirect.hu oldalon.

A rendszerhez különböző Extra funkciók választhatók, melyek egy informatikus számára lehetővé teszik, hogy pl. testreszabja a felhasználói felületet, a nyomtatványok képét. Ezen kívül lehetőség van arra, hogy több nyelven készüljenek számlák, bizonylatok, az sms-küldő rendszerrel pedig jóvá lehet hagyatni adott átutalás elvégzését, vagy számla kiállítását. A hozzáféréseket és jogosultságokat tetszőleges módon felhasználó/mező szinten is meg lehet adni. A rendszer többféle eseménynaplózást folytat, melynek alapján bármikor visszakereshető, hogy ki mikor milyen változtatást hajtott végre.

A WinDirect integrált vállalatirányítási rendszert már számos vállalat sikerrel használja a gazdasági élet több területén.

Üzleti Világ, 2008. január