Cikk ComputerworldSzamitastechnika200407 

Commit Kft.: WinDirect

A Commit Kft. bemutatta a Piac és Profit prezentáció-workshop napon WinDirect hálózati rendszerét, ügyfeleinek pedig külön rendezvényen ismertette a rendszer legújabb változatát. A céget Urszin Sándor kereskedelmi igazgató, és Márton Károly ügyvezető igazgató képviselte.

A WinDirect olyan hazai fejlesztésű, integrált vállalatirányítási rendszer, amelyet a fejlesztőcég főleg nagy – és kiskereskedelmi cégeknek, szolgáltató – és fejlesztőirodáknak, termelő vállalatoknak, költségvetési intézményeknek, könyvelőirodáknak, könyvelőknek és boltoknak ajánl. A WinDirect hálózati rendszer, amely helyi hálózaton és interneten át egyaránt használható. Legújabb, 1.4.1-es változatában már SMS-kezelési funkció is van, vagyis megfelelő hardverkörnyezet esetén a fontosabb üzeneteket SMS-ben is eljuttathatja a felhasználóknak.

A biztonság érdekében a hálózati kommunikáció tömörítve, kódolva, digitális aláírással ellátva történik. A rendszer minden esetben az adott cég igényeinek megfelelően alakítható, például az adatbázis vagy a menüszerkezet. A különböző felhasználói igények kiszolgálásának az érdekében a menük megjelenése egyénenként, használat közben is testre szabható. A WinDirect moduláris felépítésű és folyamatosan bővíthető. A program több nyelven is kommunikál. Az új verzió osztott adatbázisokat is kezel, segítségével például több cég, cégcsoport használhatja ugyanazt a partneradatbázist.

Computerworld, 2004. április