Ha az Ön vállalata magyar vállalatirányítási rendszert, termelésirányítási rendszert, ügyviteli rendszert, vállalati információs rendszert szeretne bevezetni, a legjobb helyen jár.

Elérhetőségeink:


Nagyobb térképre váltás

 

COMMIT Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft.
2030 Érd, Balatoni út 53.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+36 20 436-2957
+36 20 467-9822

 

A Commit Kft. megközelítése:

Budapest felől, a 7-es úton: Érdre beérve, az 1. lámpás kereszteződésnél (az Osváth cukrászdánál és a kínai étteremnél) tovább egyenesen, rögtön utána az ék alakú kereszteződésnél tovább a főúton enyhén balra. Kb. 100 méter távolságra, a Pataki cukrászda után, a kaszinó-játékterem szomszédságában, jobboldalt a Balatoni út 53. szám a Commit Kft. épülete.

Az M7 autópálya felől: Érd lejáratnál kell letérni, be kell menni egészen Érd központig. Ott a körforgalomban balra fordulva tovább hajtani Budapest felé, és a 6-os és 7-es út út szétválásánál a körforgalomból a 7-es úton kell tovább haladni, Budapest felé. A két vasúti felüljárót elhagyva, a második után kb. 300 méterrel, baloldalt a Balatoni út 53. szám a Commit Kft. épülete.

Érd központ felől a 7-es úton, 6-os úton, M6 autópályán: Érd központ közelében, a 6-os és 7-es út szétválásánál a körforgalomból a 7-es úton kell tovább haladni, Budapest felé. A két vasúti felüljárót elhagyva, a második után kb. 300 méterrel, baloldalt a Balatoni út 53. szám a Commit Kft. épülete.