Nem szeret a képernyőn olvasni? Töltse le pdf-ben a leírásokat innen:

 

A nagyvállalatokon kívül egyre több kis-, illetve középvállalat vezetője ismeri fel, hogy integrált vállalatirányítási rendszert bevezetni előbb-utóbb elkerülhetetlen lépés. Egy vállalat vagy egy cégcsoport sikeres irányításához a menedzsmentnek mindig tudatosan kell meghatároznia a célokat, és olyan információ ellátottsággal kell rendelkeznie, amelyek alapján biztosan megalapozott, jó döntéseket kell hoznia.

Ehhez információra van szükségük: számokra, adatokra, folyamateredményekre, tényekre és trendekre.

A WinDirect integrált vállalatirányítási rendszer összetett elemző eszközeinek köszönhetően a cégvezetés teljeskörűen ellenőrzése alatt tudja tartani a vállalat tevékenységét és azok elemeit. Így megszerezheti a kritikus üzleti döntésekhez a megfelelő információkat, melyek nélkül nem hozhat meg biztonsággal felelősségteljes döntéseket.

A mai gyorsan fejlődő gazdasági körülmények között a vállalkozások és azok struktúrája, tevékenységi köre is igen gyorsan változhat. A WinDirect a piacon található ERP rendszerek közül is kitűnik, jó alkalmazkodó képességével - emiatt is igen kedvelt az ügyfelek körében.
 
A rugalmasságot sok más rendszer is erényei közé sorolja, rugalmasnak állítja magát, viszont a konkrét későbbi bővítések nehezen kivitelezhetőek, illetve horribilis fejlesztői költséggel valósíthatóak meg.
Ezzel szemben a WinDirect rugalmasságát, bővíthetőségét épp az bizonyítja, hogy a bővítések egy része bármikor elvégezhető, a felhasználók - legcsekélyebb programozási ismeretek nélkül is - gyorsan meg tudják ezeket valósítani.
Ilyen módon igen költséghatékonyan és rövid idő alatt megoldható az egyedi igények kielégítése.

Mit jelent számunkra a testre szabás?

  • Üzleti szabályok változásának átvezetése
  • Bizonylati folyamatok átalakítása
  • Adatbázis bővítések
  • Bizonylat sorszámozások kezelése
  • Felhasználói felületek átalakítása
  • Nyomtatványok készítése
  • Listák, kimutatások, grafikonok
  • Felhasználói menürendszer átalakítása
  • Adatbányászat, adat-analizálás
  • Ügyletek, automatizmusok, üzenetek (email, sms…)

Ezek alapján kijelenthetjük, a WinDirect ERP rendszer rendkívül rugalmasságából adódóan, használható minden tevékenységi területen és vállalati nagyság esetén.

A WinDirect vállalatirányítási rendszer termelő-, kereskedelmi- és szolgáltató vállalatok, valamint közművek, könyvelőirodák, költségvetési intézmények általános ügyviteli és irányítási problémáinak megoldására szolgáló komplex rendszer, mely a legmodernebb technológiai eszközökkel készült és a mai kor igényei mellett jövőbeni megoldásokat kínál.

A WinDirect ERP tartalmaz minden olyan lehetőséget a napi és időszakos feladatok ellátására, amely szükséges egy cég ügyviteléhez és amely az emberi munkával járó hibalehetőségeket kizárja, valamint jelentős mértékben lerövidíti a feladatok elvégzésének idejét. Mindezek mellett a szoftver segítségével minőségi elemzéseket, kimutatásokat készíthet a felhasználó.

A vállalatok életében nagyon fontos a folyamatok nyomon követése. Ez a WinDirect vállalatirányítási rendszerben abban realizálódik, hogy az úgynevezett "bizonylati fán", az egyes folyamatokat leképező bizonylatokon való előre- és visszalépésekkel megállapítható, hogy milyen forrás- és célbizonylata(i) vannak az adott bizonylatnak. Így a rendszer segítségével a legkomplikáltabb, legkuszább folyamatot is át tudunk tekinteni, pontosan átlátjuk, hogy miből mi keletkezett.
A visszakövethetőség szempontjából a WinDirect bizonylati logikája illetve a termelésirányítás területén az AManDA termelési modul az ISO kompatibilitást is biztosítják.

 

Vissza a WinDirect modulokhoz