Nem szeret a képernyőn olvasni? Töltse le pdf-ben a leírásokat innen:

 

A mezőgazdasági termelés és feldolgozás, valamint kereskedelem számos olyan speciális igényt támaszt, amelyre az elterjedtebb vállalatirányítási rendszerek csak részben vannak felkészülve. Az ilyen vállalatok számára különösen előnyös a WinDirect rendszer rugalmassága és az e célra kialakított funkciók.

A mérlegjegy a felvásárlási munkafolyamat fontos része. Ezen a bizonylaton rögzíthetők a mérlegelések eredményei. A mérlegjegy az egyes terménybeszállítások, alapanyagok mérlegelésének eredményét rögzíti. A mérlegjegyről a felvásárlási jegyre lehet adatot átvinni, az fogja a készletre helyezni az árut.

A felvásárlás, mint fogalom a rendszerben a termények felvásárlására kialakított munkafolyamatot takarja több bizonylaton keresztül. A felvásárlási jegy a bejövő számlával ekvivalens bizonylat, csak minden a könyvelési pénznemben van meghatározva. A felvásárlási jegyre, mint szigorú sorszámadású bizonylatra lehet összegyűjteni több mérlegelés eredményét. A hozzá tartozó nyomtatványokon keresztül végezhető az elszámolás a terménybeszállító partnerrel.

Teljes mérethez kattintson a képekre!
mezogazdasagi merlegjegy 200 mezogazdasagi felvasarlasi jegy 200
Mérlegjegy Felvásárlási jegy

 

A rendszerbe beépített bizonylati elv, bizonylati work-flow segítségével, egyszeri adatrögzítéssel, a bizonylatok közötti adatfolyamokkal biztos és pontos munkát lehet végezni.

A WinDirect rendszerben lehetőség van több év mérlegjegy és felvásárlási jegy bizonylatainak tárolására. Hatékony és teljeskörű visszakeresési funkciója alapján pillanatok alatt meg lehet találni a keresett bizonylatot. Bármelyik bizonylat lehet egy új bizonylat kiindulási pontja, tartalma másolható.

 

Vissza a WinDirect modulokhoz