Nem szeret a képernyőn olvasni? Töltse le pdf-ben a leírásokat innen:

 

A WinDirect Logisztika modul képes a logisztikai műveletekre, illetve a bérraktározás kezelésére.

A WinDirect vállalatirányítási rendszer lehetőséget ad a raktárak készletének teljesen részletes meghatározására, raktárhelyeket, lejáratokat, gyári számokat (sorozatszámokat) kezel. A teljes logisztika, bérraktározás jó előkészítés után vonalkód olvasóval menedzselhető a napi munka során. A logisztikai tevékenység módja és lehetőségei rugalmasan kezelhetők. Az ERP rendszer fejlett eszköztárat kínál bármilyen típusú és méretű vállalat logisztikai tevékenységének lefedésére. A tulajdonosok a saját árualapjukat láthatják, kezelhetik akár webes felületen keresztül is. A készletre vételezést követően többféle módon lehet látni, hogy mely csomagolási egységen, milyen termékek vannak, hol helyezkednek el a raktárban, milyen súlyuk van, stb.

A WinDirect vizuális raktártérképet képes mutatni, a dimenziókat lehet változtatni. Az egyes tárhelyeken látható pl. a termék tulajdonosa, egyéb termékjellemző, attribútum, illetve hogy mely tárhely üres, vagy milyen mértékben telített. A raktártérkép több egyéb műveletnél is segítséget ad, pl. raktárközi mozgás, áthelyezés, bontás (raklapé).

A szerződéskötéseknek megfelelően különféle módszereket lehet alkalmazni a számlázás elvégzésére, melyre többféle stratégia létezik (Nettó/bruttó súly alapú, méret, hossz, terület vagy térfogat alapú, számosság vagy kapacitás alapú, értéknyilvánítás alapú, sorozatszámos (gyári számos) nyilvántartás alapú.

Ezek alapján automatikus számlázást képes biztosítani a szerződés szerint képes a WinDirect vállalatirányítási rendszer. Ugyanakkor képes a rendszer a számlára rávezetni egyéb, a bérraktárral kapcsolatos szolgáltatásokat is. Például fóliázás, rakoncázás, átcsomagolás stb.
Számos kimutatás lekérdezhető a rendszerből tulajdonosi, termék, mennyiségi egység vagy tárhely szinten.

A WinDirect vállalatirányítási rendszer meg tudja könnyíteni a manuális munkát, ajánlásokat tud adni, hogy hová tegyük a terméket, vagy honnan vegyük le. Az összes árumozgás naplózódik, visszakövethető, hogy mikor, mely bizonylaton, mely munkatárs hajtotta végre.

 

Vissza a WinDirect modulokhoz