Nem szeret a képernyőn olvasni? Töltse le pdf-ben a leírásokat innen:

 

A WinDirect Logisztika modul képes a logisztikai műveletekre, illetve a bérraktározás kezelésére.

A WinDirect vállalatirányítási rendszer lehetőséget ad a raktárak készletének részletesebb meghatározására, raktárhelyeket, lejáratokat, gyári számokat (sorozatszámokat) kezel. A teljes logisztika, bérraktározás jó előkészítés után vonalkód olvasóval menedzselhető a napi munka során. A logisztikai tevékenység módja és lehetőségei rugalmasan kezelhetők. Az ERP rendszer fejlett eszköztárat kínál bármilyen típusú és méretű vállalat logisztikai tevékenységének lefedésére. A tulajdonosok a saját árualapjukat láthatják, kezelhetik akár webes felületen keresztül is. A készletre vételezést követően többféle módon lehet látni, hogy mely csomagolási egységen, milyen termékek vannak, hol helyezkednek el a raktárban, milyen súlyuk van, stb.

Teljes mérethez kattintson a képekre!
logisztika vonalkod muveleti kodok 200 logisztika raklap regisztracio 200 logisztika raktarterkep 200
Vonalkódok definiálása Raklap regisztráció
Vizuális raktártérkép

 

A WinDirect vizuális raktártérképet képes mutatni, a dimenziókat lehet változtatni. Az egyes tárhelyeken látható pl. a termék tulajdonosa, egyéb termékjellemző, attribútum, illetve hogy mely tárhely üres, vagy milyen mértékben telített. A raktártérkép több egyéb műveletnél is segítséget ad, pl. raktárközi mozgás, áthelyezés, bontás (raklapé).

A raklapkezelési funkciókkal egységcsomagokat lehet képezni, ezek mozognak innentől a fent említett tárhelyeken. Az egységcsomagon belül kötegeket lehet létrehozni, állhat homogén vagy inhomogén árukból is. Mind a raklap összeállítás, mind a raklap bontás feladatait kezeli a funkció.

A szerződéskötéseknek megfelelően különféle módszereket lehet alkalmazni a számlázás elvégzésére, melyre többféle stratégia létezik (Nettó/bruttó súly alapú, méret, hossz, terület vagy térfogat alapú, számosság vagy kapacitás alapú, értéknyilvánítás alapú, sorozatszámos (gyári számos) nyilvántartás alapú.

Teljes mérethez kattintson a képekre!
logisztika raklap szerkesztese 200 logisztika kotegek 200 logisztika sorozatszamok 200
Raklap szerkesztése
Kötegek szerkesztése
Sorozatszámok, címkék

 

Ezek alapján automatikus számlázást képes biztosítani a szerződés szerint képes a WinDirect vállalatirányítási rendszer. Ugyanakkor képes a rendszer a számlára rávezetni egyéb, a bérraktárral kapcsolatos szolgáltatásokat is. Például fóliázás, rakoncázás, átcsomagolás stb. Számos kimutatás lekérdezhető a rendszerből tulajdonosi, termék, mennyiségi egység vagy tárhely szinten.

Teljes mérethez kattintson a képekre!
logisztika vonalkod informaciok 200 logisztika tarhely foglaltsag 200 logisztika zarolas 200
Vonalkód információk
Tárhely foglaltság
Tárhely zárolás

 

A WinDirect vállalatirányítási rendszer meg tudja könnyíteni a manuális munkát, ajánlásokat tud adni, hogy hová tegyük a terméket, vagy honnan vegyük le. Az összes árumozgás naplózódik, visszakövethető, hogy mikor, mely bizonylaton, mely munkatárs hajtotta végre.

A csomagolás (packing) funkció az összecsomagolási folyamatok támogatására szolgál a logisztikában. Lényege, hogy a raktáron lévő termékek és csomagolóanyagok segítségével csomagok állíthatók össze. Innentől az összecsomagolt termékek lekerülnek a készletről és az összeállított csomag lesz a készlet része. Ezzel a csomaggal lehet a továbbiakban logisztikai műveleteket, készletmozgásokat végezni (értékesítés, raktárközi mozgás, stb.).

Teljes mérethez kattintson a képekre!
logisztika csomagolas 200 logisztika csomag tartalma 200 logisztika csomagas bizonylat 200
Csomagolás
Csomag tartalma
Csomagolás (packing) bizonylat

 

Vissza a WinDirect modulokhoz