GINOP 2.1.8-17 – eszközbeszerzés pályázat 50% támogatással, novembertől (UPDATE)

CommitKft

Aki lemaradt az éveleki GINOP 1.2.1-16„Mikro-, Kis- és Középvállalkozások termelési kapacitásának bővítése” eszközbeszerzéses pályázatról, most újra pályázhat eszközbeszerzésre, gépbeszerzésre.

A GINOP-2.1.8-17„A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” pályázat 50% vissza nem térítendő támogatást biztosít, hitel része pedig nincs a konstrukciónak!

 

UPDATE: A pályázat újra megnyitásra került 2018. augusztus 22-től!


A kiírás részletei itt találhatóak meg összefoglalva:

Pályázat megnevezése: A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén, GINOP 2.1.8-17.

Beadható:

2017. november 30-tól.

UPDATE: 2018. augusztus 22-től ismét!

Beadási határidő:

2018. szeptember 27-ig.

A projektek megvalósítására legfeljebb 6 hónap áll rendelkezésre.

Jogosultak:

  • TERMELŐ, GYÁRTÓ tevékenységet fejlesztő (megadott TEAOR lista alapján), mikro- kis-és középvállalkozásnak minősülő vállalkozások pályázhatnak, akik rendelkeznek min. 1 lezárt, teljes üzleti évvel.
  • Min. 1 fő volt az átlagos statisztikai létszámuk
  • Nem tartoznak az EVA hatálya alá
  • Nem adott be GINOP 2-es prioritású (GINOP 2.XXX) pályázatot. Kivéve ez alól, ha a támogatást igénylő a támogatás részére történt megítélése ellenére nem kötött Támogatási Szerződést/nem kapott Támogatói Okiratot, vagy a támogatást igénylő elállt attól. Jelen Felhívás nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy egy támogatást igénylő kapcsolt vagy partner vállalkozása is nyújtson be támogatási kérelmet ugyanezen Felhívás keretében.
  • Csak Budapest és Pest megyén kívül megvalósuló beruházás támogatható!

Támogatási intenzitás:

  • A projekt összes elszámolható költségének maximum 50%-a.

Támogatási összeg:

  • 5 millió Ft – 30 millió Ft vissza nem téritendő támogatás.

Előleg:

  • Előleg igényelhető, az utófinanszírozású tevékenységekre a vissza nem térítendő támogatás vonatkozásában igénybe vehető támogatási előleg maximális mértéke a megítélt támogatás 75%-a lehet. Egyszeri elszámolás esetén támogatási előleg nem igényelhető.

Elszámolható költségek:

A pályázat keretében kizárólag a jelen pontban meghatározott tevékenységekre lehet támogatást igényelni. Ezeken túlmenően semmilyen egyéb tevékenység nem támogatható.

Vállalási feltételek:

  • Saját tőke mértékének növelése

A támogatást igénylő vállalja, hogy saját tőkéje a projekt megvalósítás befejezését követően a fenntartási időszak első üzleti évében a teljes megítélt támogatási összeg legalább 50%-ával növekszik a támogatási kérelem benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti évi értékéhez képest és annak mértéke nem csökken a fenntartási időszak végéig.

 

 

Mi vállalni tudjuk a pályázat megírását és végigmenedzselését egyaránt, vagyis tehermentesítjük a pályázattal járó adminisztrációktól, a dokumentációkat, benyújtandó anyagokat, nyomon követéseket, jelentéseket mi kézben tartjuk és kezeljük.

Kizárólag sikerdíj alapon!

ITT találhatók erről infók.

ITT egyben megtalálja a 2017-es pályázatokat és azok tudnivalóit.

Elérhetőségeinken várjuk a jelentkezését!